Deze voorstelling is verplaatst van de zonovergoten Molenpoort naar het schaduwrijke Bonnefantenplein (tegenover de ingang van Z33). Je kan doorsteken naar dit plein via de poort op het kruispunt van de Molenpoort met de Demerstraat.
_

NFAQ (not frequently asked questions) is een installatie over niet veelgestelde vragen. In een intieme setting krijgt het onuitgesprokene een plaats.

NFAQ
© Liesbet Hermans

De installatie heeft de vorm van een hedendaagse biechtstoel. Binnenin kom je oog in oog te staan met de persoon aan de overkant. Een moment voor reflectie over dingen die geen deel uitmaken van onze dagelijkse communicatie.

Het project fungeert als een spiegel van de micro-cosmos van een stad. Te midden van snelheid en drukte verliezen we snel het contact, niet alleen met onszelf, maar ook met de ander. Een uitnodiging aan de stad en zijn bewoners om ruimte te geven aan het onbespreekbare.

_

Heb je zelf een niet veelgestelde vraag? Een vraag die je altijd al wilde stellen aan een onbekende? Of welke vraag mis je in onze dagelijkse communicatie? Post deze dan op de website www.nfaq.be

Credits

concept en performance Liesbet Hermans

productie [post]human

scenografie Joris Perdieus

foto Kurt van der Elst

met steun van de Vlaamse overheid en C-TAKT

NFAQ is een project van [post]human, een creatie- en productieplatform van Liesbet Hermans, dat de aard van de mens onderzoekt en spiegelt aan maatschappelijke thema’s.


Meer info