SAMESAMEBUTDIFFERENT nodigt je uit voor een imaginair ritueel in hun aterlier in het Modemuseum. In een geweven universum verbinden ze mensen en plekken met en aan elkaar.
_

De voorstelling van woensdag 10 augustus om 15:00 is wegens omstandigheden afgelast. Ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd.

TODM22_SAMESAMEBUTDIFFERENT_Jamais Toujours
© SAMESAMEBUTDIFFERENT

"Wij stellen ons een groot rood weefsel voor dat voortdurend verder beweegt, aan de hand van gewoven ontmoetingen, verbindingen, knopen, scheuren in verschillende ruimtes en landschappen.

Wij nodigen u uit om deze rode draad samen te maken, draden tussen elkaar te trekken, tussen ons en onze ruimtes, tussen ons en onze doden, tussen het zichtbare en het onzichtbare."

*Dagpas

Voor Jamais-Toujours koop je een dagpas. Met deze dagpas kan je zowel naar het matinee-concert Brumes (behalve op woensdag), naar de performance en het open atelier Jamais-Toujours en naar het Modemuseum Hasselt tijdens openingsuren.

Jamais-Toujours is een performance die overvloeit in een open aterlier. De performance begint telkens om 15u en duurt ongeveer één uur. Daarna ben je welkom om nog een uurtje te blijven tijdens een open aterlier.

Credits

van en met Laure Chartier, Freija Wouters, Violette Vinel, Jellichje Reijnders, Benoit Travers, Elise Blanchard

met dank aan alle helpende handen voor het maken van onze rode draad en het Modemuseum Hasselt

coproductie DRAC Pays de la Loire, CVU ville d'Angers, C-TAKT


Meer info