EXIT is omwille van de hitte en de zon verplaatst naar een koelere binnenlocatie en zal telkens een half uur later beginnen. Je vindt de aangepaste speeltijden en locatie rechts (op pc) of onderaan (op mobiel) op deze pagina.
_

De mens is altijd in beweging. Maar wat als je altijd ‘onderweg’ bent en nooit ergens kan thuiskomen?

EXIT toont een indrukwekkende ontmoeting van vier individuen die één collectief pad belopen. In een grote installatie met een draaiende muur en zwevende deuren, bewegen ze in en door de ruimte. Ze drijven elkaar aan, lopen, botsen, klimmen, dragen, balanceren en transformeren. Ze komen toe en vertrekken, ontmoeten en verlaten, verschijnen en verdwijnen. Ze houden elkaar in evenwicht, maar brengen elkaar ook uit balans. In hun zoektocht naar onafhankelijkheid, hebben ze elkaar meer dan ooit nodig.

EXIT is een spannende, impressionante en fysieke circus- en dansvoorstelling over continuïteit, en over hoe we ons als mens altijd maar voortbewegen. Een flirt met risico.

TODM22_Circumstances_EXIT
© Lidewei Mijers
Credits

concept, choreografie Piet Van Dycke

performers Christopher Mc Auley, Luuk Brantjes, Samuel Rhyner, Will Blenkin

muziek Bastiaan van Vuuren/Bastian Benjamin

dramaturgie: Marie Peeters

installatie Arjan Kruidhof, Arjen Schoneveld

scenografische ondersteuning Menno Boerdam

techniek Casper Van Overschee

vooronderzoek Bavo De Smedt, Marius Cavin, Raff Pringuet

coproductie: Festival Circolo, DansBrabant, Theater op de Markt-Dommelhof, HET LAB Hasselt, circ’uit, Miramiro, Cirklabo

met steun van PLAN, Stad Leuven, Grensverleggers/deBuren


Meer info