Het Belgische circusgezelschap Side-Show toont tijdens Theater op de Markt 2023 twee van haar laatste creaties: 'Portraits' en 'Permit, oh permit my soul to rebel'. De expo 'Behind the curtains' toont het beeldend werk waarmee beide producties gepaard gaan.

De creaties van Side-Show getuigen van een unieke zoektocht naar wat een beweging achterlaat. Zo ontstaan er tijdens 'Portraits' talloze werken als resultaat van een interactie tussen de praktijk van het monotype en de praktijken van de geportretteerde circusartiesten Camille Paycha en Sander De Cuyper. Als onderdeel van deze expo worden deze levensgrote monotypes op hun beurt verknipt en met elkaar verweven tot nieuw werk.

De werken die ontstonden als visual story, met als doel de voorstelling 'Permit, oh permit my soul to rebel' toegankelijk en voorspelbaar te maken worden worden in hun originele vorm tentoongesteld.

In beide luiken van de tentoonstelling krijg je de kans om het beeldende materiaal te ontdekken dat werd ontwikkeld tijdens de twee creatieprocessen.

De expo is gratis te bezichtigen van donderdag 26 oktober tot en met woensdag 1 november in de foyer van het theatergebouw van Dommelhof.

Een onderdeel van

Locatie
1 - Theatergebouw
Provinciaal Domein Dommelhof
Toekomstlaan 5
3910 Pelt
Details
Speelduur
Doorlopend
Leeftijd
Voor alle leeftijden
Prijs
Gratis
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk