Voor sommige voorstellingen van Theater op de Markt 2022 heb je een ticket nodig. De ticketverkoop start op donderdag 14 juli om 12:00. Koop je ticket op voorhand via deze website, elk ticket dat je online koopt is 2 euro goedkoper dan aan de balie. Online gekochte tickets kan je afdrukken, tonen als pdf op je smartphone of laten zien in de Ticketmatic-app.

Je kan tijdens het festival ook terecht aan onze infobalie om tickets te kopen. Je vindt het adres en de openingsuren hier.

Zowel online als aan de balie kan je tot één uur voor aanvang van de voorstelling tickets kopen. Als een voorstelling dan nog niet is uitverkocht, kan je op de speellocatie van de voorstelling nog een ticket kopen. Let op: je kan hier enkel met cash betalen.

Laat voldoende tijd tussen twee voorstellingen: sommige locaties liggen ver van elkaar, de duur van de voorstellingen is indicatief en kan afwijken, ticketvoorstellingen beginnen stipt op het aangekondigde uur en na aanvang wordt er geen publiek meer toegelaten.

Respecteer de leeftijdsaanduidingen die bij elke voorstelling vermeld worden. Bij het niet respecteren van de leeftijdsvoorschriften kan je toegang tot de voorstelling geweigerd worden.

Tickets worden niet geruild of terugbetaald. Je kan je tickets zelf doorverkopen via TicketSwap.

Voor gratis voorstellingen kan je niet op voorhand reserveren. Soms vinden deze gratis voorstellingen plaats op locaties met beperkte publiekscapaciteit, hier hanteren we de regel ‘vol is vol’ omwille van veiligheidsmaatregelen.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Deze worden tijdig gecommuniceerd via mail of telefonisch aan betrokken ticketkopers, via onze website en sociale media-kanalen en aan de infobalie.