De voorstellingen van Theater op de Markt vinden plaats op verschillende locaties in en rond de Hasseltse binnenstad. De locatie van elke voorstelling staat duidelijk in het programma en op je ticket vermeldt. Je kan hier een overzichtskaart vinden van alle locaties.

Houd er rekening mee dat sommige locaties ver van elkaar liggen. Laat dan ook voldoende tijd tussen twee voorstellingen.

Hasselt is vlot te bereiken met de fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. Er zijn ook verschillende mogelijkheden in Hasselt om een fiets te huren. Alle info over bereikbaarheid en fietsverhuur vind je via hasselt.be/vlotnaarhasselt.

Openingsparade

Tijdens de openingsparade Mo et le ruban rouge op woensdag 10 augustus worden enkele straten en kruispunten tijdelijk afgesloten van 22:00 tot 23:00 voor alle verkeer. Het gaat om de volgende locaties:

  • Kunstlaan
  • Kleine Ring (van Sint-Truiderpoort tot Maastrichterpoort)

U vindt een overzicht van de afgezette straten en kruispunten op onderstaande kaart:

Afzetting straten

Deze afzetting heeft ook invloed op de dienstregeling van De Lijn. De halte 'Hasselt Kunstlaan' wordt tussen 22:00 en 23:00 niet bediend voor de lijnen 1, 18a, AL, 52 en 20a. Afstappen kan vlakbij bij haltes 'Hasselt Dusartplein' of 'Hasselt Leopoldplein'. De online routeplanner van De Lijn houdt al rekening met deze omleiding.

Er zal ook een parkeerverbod zijn in deze zone op woensdag 10 augustus tussen 07:00 en 00:00.

Wij danken u voor uw begrip voor eventueel ongemak.