Specifieke voorwaarden

Klik hier om terug te keren naar de infopagina

Over de tickets

Koop je tickets op voorhand via www.theateropdemarkt.be of reserveer ze via +32 11 80 50 02. Online gekochte tickets betaal je online en print je uit of laat je zien op je smartphone of tablet. Telefonisch gereserveerde tickets haal je af aan het onthaal van Dommelhof en betaal je ter plekke via cash of bancontact. Telefonisch gereserveerde tickets kosten altijd €2 meer dan de vermelde ticketprijs.

Tijdens het festival kan je nog tot 30 minuten voor de voorstelling tickets online en aan het onthaal kopen. Daarna kan je enkel nog tickets kopen met cash geld op de speellocatie van de voorstelling.

De ticketprijs varieert per voorstelling en staat duidelijk in het programma en op de website vermeldt. Tickets die aan het onthaal of op de speellocatie worden verkocht, kosten altijd €2 meer dan de vermelde ticketprijs.

Verkochte tickets worden niet geruild of terugbetaald.

Over de voorstellingen

Ticketvoorstellingen beginnen stipt op het aangekondigde uur, na aanvang wordt er geen publiek meer toegelaten. Sommige locaties liggen ver van elkaar verwijderd, zorg dus dat je voldoende tijd tussen twee opeenvolgende voorstellingen laat.

De duur van de voorstellingen is indicatief en kan afwijken.

Respecteer de leeftijdsaanduiding die bij iedere voorstelling vermeldt staan, zodat deze zowel voor publiek als voor de artiesten in optimale omstandigheden kan plaatsvinden. Bij het niet respecteren van de leeftijdsvoorschriften kan de organisatie de toegang tot de voorstelling weigeren.

Sommige voorstellingen spelen in openlucht. Voorzie je van aangepaste kledij bij koud of regenachtig weer.

Over het festival en het programma

Het programma is onder voorbehoud. Wijzigingen worden tijdig gecommuniceerd aan het onthaal en via www.theateropdemarkt.be. Mensen die hun ticket online kochten worden ook via mail op de hoogte gesteld bij eventuele wijzigingen.

De organisatie van Theater op de Markt kan niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijke of stoffelijke schade, noch voor diefstal, schade of ongevallen op het domein.