© Jan Castermans

Tickets

Koop je tickets vanaf 30 september via theateropdemarkt.be

Zorg dat je voldoende tijd laat tussen twee opeenvolgende voorstellingen! Sommige locaties liggen namelijk ver van elkaar verwijderd. Ticketvoorstellingen beginnen stipt op het aangekondigde uur, na aanvang wordt er geen publiek meer toegelaten.

Tickets die telefonisch (via +32 11 80 50 02) worden gereserveerd of aan het onthaal van Dommelhof (Toekomstlaan 5, BE-3910 PELT) worden gekocht, kosten altijd €2 meer dan de vermelde ticketprijs. Telefonisch gereserveerde tickets haal je af aan het onthaal van Dommelhof en betaal je ter plekke via cash of bancontact.

Zowel de tickets, de voorstellingen, het programma en het festival vallen onder specifieke voorwaarden die je hier kan nalezen.

Onthaal

Tijdens het festival is het onthaal doorlopend geopend van 10u tot 22u.

Tot en met 27 oktober is het onthaal van Provinciaal Domein Dommelhof geopend op werkdagen van 9u tot 12u en van 13u tot 17u.

Bereikbaarheid

De meeste voorstellingen gaan door in Provinciaal Domein Dommelhof (Toekomstlaan 5, BE-3910 PELT). Sommige voorstellingen spelen op locatie, dit staat expliciet in het programma en op het ticket vermeld.

Kom zeker op tijd zodat je bij grote drukte voldoende tijd hebt om naar de speellocatie van de voorstelling te wandelen.

Met het openbaar vervoer

Provinciaal Domein Dommelhof ligt op 1 km van bushalte ‘Neerpelt Centrum’ (lijn 33) en op 1,2 km van bushalte ‘Neerpelt College’ (lijnen 8, 18a, 33, 84 en 182).

Het treinstation van Neerpelt ligt op 2 km van Provinciaal Domein Dommelhof.

Meer info via delijn.be of nmbs.be

Met de auto

Parkeermogelijkheden in en rond Provinciaal Domein Dommelhof zijn beperkt. Naast de parking van Provinciaal Domein Dommelhof kan je ook parkeren op de parking van Vredegerecht, Syntra of CLB Pelt.

Toegankelijkheid

Theater op de Markt probeert iedereen zo goed mogelijk te ontvangen. Heb je specifieke vragen of behoeften, laat het ons op voorhand weten via +32 11 80 50 02. We zetten alvast enkele tips op een rij.

De meeste voorstellingen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Je herkent ze aan het rolstoelicoon. Reserveer je tickets via +32 11 80 50 02 om zeker te zijn van een rolstoeltoegankelijke plaats.

Alle voorstellingen zijn sterk visueel en hierdoor toegankelijk voor doven, slechthorenden en anderstaligen. Reserveer je tickets via theateropdemarkt.be

Als je omwille van toegankelijkheidsredenen telefonisch een ticket reserveert, wordt er geen meerprijs aangerekend.

Begeleiders van personen met een handicap mogen gratis mee naar Theater op de Markt. Vraag een begeleiderspas aan via limburg.be/begeleiderspas. Meer info over deze begeleiderspas via begeleiderspas@limburg.be of via +32 11 23 73 35.

Tijdens het festival staan al onze medewerkers voor je klaar om je te helpen. Aarzel niet om hen aan te spreken!

Zit je nog met vragen? Je mag ons altijd contacteren via +32 11 80 50 02 en we helpen je met veel plezier verder.